Muzica (cor, instrumente muzicale, canto)

Muzica insoteste omul in toate momentele vietii sale. Viata omului este dependenta, intr-un fel, de muzica. Muzica ofera relaxarea sufletului, avand efecte deosebit de benefice asupra starilor emotionale. 

 

Muzica nu poate sa lipseasca, asadar, din viata copilului. Una din cele mai mari greseli care se fac adesea in educatie este lipsa de muzica. Pe langa rolul sau incontestabil de a produce placere si buna dispozitie, aceasta minunata arta ajuta copilul sa simta o gama foarte larga de emotii si sentimente, de la bucurie si extaz la nostalgie si tristete.

 

Copiii vor avea ocazia sa prezinte in fata publicului repertoriul invatat, devenind astfel adevarati artisti, castigand incredere in sine si capacitatea de relationare cu ceilalti colegi. 

 

Corul Fabrica de Talente este format din participanti selectionati in urma auditiilor/preselectiilor, pe baza criteriilor privind cunostintele muzicale si abilitatile vocale. Prin educatia corala copiii invata sa exprime emotii, sentimente, isi dezvolta sensibilitatea, empatia, spiritul de echipa, unindu-si fortele pentru realizarea unui spectacol. Ne propunem, asadar, ca in fiecare sedinta copilul sa invete un cantec nou, cu tematica diferita, descoperind totodata un element de limbaj muzical pe care sa-l valorifice in interpretarea muzicala.

  • Maxim 15 participanti, cu varsta cuprinsa intre 5 - 12 ani
  • Repetiile se organizeaza o data/saptamana, miercurea de la 18.30 - 19.30
  • Cotizatia pentru fiecare sesiune este de 45 ron si se achita lunar, in functie de numarul de sesiuni/luna 

Instrumente muzicale: pian / chitara  / vioara  / tobe 

  • Sesiunile sunt individuale si se programeaza de luni - sambata, in intervalul 9.00 - 20.00
  • O sesiune/sedinta este de 45 de minute
  • Pentru eficienta procesului educativ, se recomanda ca pentru chitara si vioara, participantii sa aiba propriul instrument
  • Costul difera in functie de instrument:

            Pian - 70 ron / sedinta 

            Chitara - 70 ron / sedinta

            Vioara - 70 ron / sedinta

            Tobe - 70 ron / sedinta