Cursuri deschise

Tematicile sunt diverse pentru a oferi copiilor posibilitatea de a-si explora propriile interese.
Cursurile deschise propun dezvoltarea unor abilitati personale, pornind de la activitatea ludica si imbinand concepte abstracte, cunostinte generale, oferind in acest fel o varianta complementara de intelegere si aplicare, pe intelesul copiilor.
Participarea la aceste cursuri se poate face sporadic, in functie de interesul si disponibilitatea participantilor. Cateva example de activitati, ce au ca titlu:
  • Abilitati de prezentare
  • Comunicare si relationare
  • Micul antreprenor
  • In jurul lumii, descoperim lumea
  • Sah
  • Limbi straine: engleza, framceza, germana, romana
Cursurile deschise se organizeaza de obicei sambata .
 
Atelierele pentru parinti si copii - o varianta distractiva si totodata educativa, ce consolideaza relatia dintre copii-parinti, prin impicarea simultana in activitati comune, in general artistice, constructie, de descoperire. Aceste ateliere se organizeaza sporadic si sunt anuntate pe pagina noastra de Facebook
 

Incepem in curand „ In jurul lumii, descoperim planeta” – un modul de 6 sesiuni, in care descoperim obiceiuri si culturi noi, abordam tema diversitatii, notiuni de geografie, istorie si chiar degustam delicatese specifice tarilor / culturilor despre care vorbim.

In plan: Grecia, Italia, Franta, Statele Unite ale Americii, Rusia, Romania.

  • Taxa de participare pentru atelierele deschise este de 40 ron / atelier / de persoana. Pentru atelierele copii+parinti, taxa este de 60 ron / atelier / un parinte+un copil. 

Logopedie

 

Sesiunile de logopedie sunt individuale sau se desfasoara in grupe mici (2-3 persoane, grupate in functie de similitudini); pentru detalii, va rugam sa ne contactati direct.