Camera Misterelor

O alternativa desteapta pentru petrecerea aniversara, potrivita copiilor cu varsta intre 8-12 ani poate fi CAMERA MISTERELOR, locul in care copiii pot dezleaga mistere, urmand indiciile, folosindu-si si antrenandu-si perspicacitatea.

Nu este doar o peterecere, ci si o ocazie buna de a afla cum se rezolva o problema, cum sa foloseasca informatiile pe care le au pentru a ajunge la esential.

Grupa de copii trebuie sa fie de minim 6, maxim 12 copii, majoritatea in categoria de varsta 8-12 ani.

Pe parcursul probelor copii sunt indrumati de un facilitator din partea noastra.

Taxa de participare este de 45 lei/copil si cuprinde - facilitarea probelor, doua ore in incinta spatiului: o ora in Camera Misterelor (se primesc materiale de lucru, costume/accesorii potrivite temei alese) si o ora pentru servirea gustarilor, a tortului (pe care parintii le pot comanda/aduce), tacamuri de petrecere, apa pentru copii si parinti.

Suplimentar, va oferim GRATUIT o sedinta foto profesionala cu participantii (5 poze pentru sarbatorit, cate o poza individuala cu invitatii, 5 poze de grup).

Daca se doresc si alte surprize (animator suplimentar, pinata, sedinta foto extinsa), acestea se discuta de la caz la caz, fiind achitate separat.

Temele pe care le avem in CAMERA MISTERELOR:

Cauta Comoara Piratilor

Secretul lui Mero

Intercepteaza OZN-ul

Trenul groazei

Va informam ca toate activitatile din incinta Fabricii de Talente se supun    Termenilor si conditiilor   .