Bine ati venit pe site-ul Asociatiei Fabrica de Talente! 

Da, valorificam potentialul copiilor!  

Iata cum.. 

Pornind de la cateva presupozitii, am dezvoltat acest concept, Fabrica de Talente, un centru de activitati pentru copii, in cadrul caruia principala preocupare este de a valorifica potentialul copiilor.

Iata presupozitiile:

·         Talentul fara valorificare si dezvoltare este ca o caracatita pe role – miscarile sunt variate, dar nu stii niciodata daca va merge in fata, in spate sau in lateral (o adaptare a exprimarii plastice, dar realista  ce ii apartine lui H. Jackson Brown, Jr., autor american)

·         Orice copil este inzestrat la nastere cu anumite inclinatii, un set aptitudini care se dezvolta in timp, in functie de anumiti factori (fizici, sociali, educationali, etc.); acest set de aptitudini ii da ocazia acelei persoane de a realiza activitati fara efort , repede si la un nivel la care alte persoane ajung foarte greu sau chiar deloc.

·         Succesul este determinat de perseverenta si pasiune

·         Parintii si copiii au nevoie de feedback individual

Propunerea Fabrica de Talente porneste de la educatia non-formala, ce cuprinde metode si tehnici inedite de invatare, imbinand activitatile cognitive cu cele distractive, structurate ca un suport suplimentar pentru indeplinirea obiectivelor didactice – aceasta abordare creaza un cadru favorabil dezvoltarii individuale, urmand caracteristicile si aptitudinile fiecarui participant. Dinamica, progresul continuu sunt sugerate si de simbolul pe care il regasiti ca logo al Fabricii de Talente: morisca.

Pentru a indeplini dezideratul ce ne motiveaza sa construim si sa dezvoltam acest centru de activitati, am elaborat o programa ce urmeaza principii didactice, dublata de facilitarea atelierelor de catre persoane competente, calificate si pasionate.

Un element important ce ne diferentiaza si cu care ne mandrim este capacitatea noastra de a oferi feedback atat copiilor participanti, cat si parintilor – orice conversatie cu parintii are la baza principii de etica, imbinate cu aprecieri privind evolutia individuala a copiilor, recomandari si solutii pentru a dezvolta potentialul acestora.

Oferta programelor pregatite se gaseste in sectiunea  Programe .

 

Sondaj

Ce taxa considerati a fi rezonabila pentru a permite copilului dvs. sa participe la un atelier/activitate de ~1 ora si 30 de minute?

Total voturi: 338

Ştiri

AFTERSCHOOL

29.10.2014 13:05
Pornind de la nevoia unora dintre clientii nostri, am decis sa oferim ocazia copiilor de varsta...

Programul activitatilor

17.10.2014 17:56
Urmariti programul activitatilor desfasurate sambata, dar nu numai: Pictura –...

11 Octombrie - Ziua portilor deschise (in intervalul 10.00-13.00)

06.10.2014 11:25
Fabrica de Talente va ofera ocazia de a testa activitatile din cadrul Clubului de Arte,...

Un cupon de 40 de lei cadou!

11.09.2014 23:44
Daca esti interesat de obtinerea unui cupon ce poate fi folosit la atelierele noastre, intra pe...

Pentru parinti

Care sunt subiectele de interes pentru voi, parintii?

Parteneri: