Echipa noastră

Beatrice Vana

Beatrice  Vana

Coordonator proiect

Mama, Sociolog, Trainer, Coach

Beatrice este absolventa a Univ. Bucuresti, Facultatea de Sociologie si a Liceului Pedagogic; educatia formala, certificarile obtinute in timp (trainer, coach) experienta pedagogica, precum si activitatea profesionala din ultimii 15 ani au directionat-o spre acest proiect, in care se dedica din pasiune si dragoste pentru oameni. 

Detine certificari internationale in Positive Parenting, Coaching, Formator

Faciliteaza: Ateliere de parentingAteliere de dezvoltare personala pentru parinti, Coaching pentru parintiTraining pentru facilitatori

Sa fii parinte sau copil - acestea sunt roluri foarte complexe pentru care nu suntem adesea pregatiti, dar pentru care avem toate resursele. Nu trebuie decat sa recunoastem aceste resurse, sa le valorificam si sa le folosim eficient in viata de zi cu zi. Acest proces reprezinta o adaptare continua la imprejurari, situatii ce se schimba in fiecare minut, dar pentru care trebuie sa fim pregatiti sa le acceptam. 

Adriana Vilcu

Adriana Vilcu

Adriana Vilcu este absolventa a Universitatii Nationale de Arte, sectia Pictura, a facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Studii Culturale Europene si a Masterului Teoria si Practica Imaginii in cadrul CESI (Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii. Consortiul Universitatea Bucuresti- Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu). In timpul studiilor in cadrul Universitatii Nationale de Arte a urmat o bursa de studii la École supérieure d’art et design Grenoble – Valence. De 2 ani preda optionalele de Arte Plastice si Modelaj in mai multe institutii de invatamant prescolar din Bucuresti.

La Fabrica de Talente faciliteaza atelierele de arte plastice, pictura, modelaj.

Atelierele de Arte plastice sunt o cale atat de simpla si de frumoasa prin care copiii au sansa sa descopere ca imaginatia lor poate fi cea mai puternica arma prin care pot modela lumea in modul cel mai ingenios. Pentru ca in memoria mea atelierul de pictura este spatiul acela fabulos in care am pasit , copil fiind, imi doresc sa transmit micilor exploratori ai formelor si culorilor aceeasi fascinatie pentru locul in care joaca de-a arta este un lucru cat se poate de important.

Monica Cohal

Monica Cohal

Monica este ca formatie Profesor de Psihopedagogie Speciala, specializata in Logopedie. A finalizat Universitatea Bucuresti, Facultatea de  Sociologie, Psihologie, Pedagogie si detine un Master in Terapia Logopedica in Procesele de Comunicare. A continuat cu completarea studiilor formale: a obtinut un  Certificat de absolvire a cursurilorpentru ocupatia de “Lucrator prin arte combinate” (atat modulul I, cat si II), un certificat de absolvire a primului modul SIGNALONG si cursuri de Comunicare Alternativa si Augmentativa.

Faciliteaza: Ateliere de dezvoltare personala pentru copiii, Terapie logopedica.

Fiecare copil este unic. Chiar daca dezvoltarea psihologica a copilului se incadreaza intr-o norma acceptata de toti specialistii in domeniu, fecare copil are ritmul sau. Nu este nici bine, nici rau, este firesc. Cu ajutorul insotirii empatice din cadrul activitatilor acestui PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALA,  fiecare copil, in ritmul sau, va atinge acesti indicatori.

Andreea

Anbdreea este pasionata de  muzica si a inceput studiile la Liceul de muzica "Dinu Lipatti", continuand apoi cu  Universitatea de Muzica Bucuresti-Facultatea de Interpretare Muzicala.

Faciliteaza cursurile individuale de pian.

Muzica este parte din mine. Lumea copiilor este o a doua iubire a mea, iar predatul imi creeaza spatiul ideal de a face schimbul de cunostinte: muzica versus  copilarie. Sunt fericita ca pot face parte din dezvoltarea muzicala l oricarui copil.

Cristian Gheorghe

Cristian Gheorghe

Cristi este absolvent al Universitatii de Arte George Enescu, Iasi, facutatea de Teatru, specialiazarea Actorie. De asemenea, a absolvit si modul Psihopedagogie si este in continua cautare de noi oportunitati de dezvoltare personala. 

In cadrul Fabricii de Talente faciliteaza - ateliere  de teatru pentru copii.

 

Am inceput sa colaborez cu cei mici in urma cu trei ani dintr-o nevoie personala de comunicare. Copiii au darul de a exprima nestingherit ceea ce simt si gandesc. Recunosc faptul ca inca mai invat de la ei. Imi place sa cred ca, la randul lor, copiii se simt bine alaturi de mine, capata si/sau isi dezvolta increderea de sine, spiritul de echipa si dau frau liber imaginatiei. Jocurile/exercitiile create pentru ei, piesele de teatru si spectacolele realizate sunt o dovada a interesului meu pentru universul copilariei. 

Konstantina Margarita Terzi

Konstantina Margarita Terzi

Margarita este artist vizual si profesor de educatie plastica; fiind absolventa a Univ.  Nationale de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, Sectia Arta Murala Liceul ( T.E.E. , din Ermoupoli- Syros ),Scoala Tehnica Profesionala de Arte Aplicate,sectia Design Grafic. Asadar, toata educatia formala are legatura cu partea artistica, pentru care dovedeste pasiune si entuziasm.

Faciliteaza: ateliere de creatie, pictura, modelaj

Cel mai important  lucru la cursurile facilitate pentru copii este, ca ei sa se simta bine si sa le placa ceea ce facem. De aceea, activitatile sunt stimulative pentru a le da  impulsul de a se dezvolta, de a se exprima liber prin creatie, dar si de a inveta concepte noi, interesante, pe care sa le foloseasca in viitor.

Elena Iorgulescu

Elena Iorgulescu

Elena este invatatoare si profesoara de muzica. A terminat Univ. Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei -  Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, apoi a completat studiile pedagogice printr-un Master in Consiliere Scolara. De asemenea, a absolvit Univ. Spiru Haret, Facultatea de Muzica, din pasiune pentru muzica. Timp de 5 ani (2006-2011) a fost colaborator al Corului National de Camera Madrigal (artist liric).

In cadrul Fabrica de Talente faciliteaza: concerte corale, spectacole pentru copii, ateliere muzicale

Muzica trebuie sa insoteasca copilul pe parcursul dezvoltarii sale. Cantand cu propria lui voce, copilul invata sa descopere sunete, emotii, sentimente. Cantand impreuna, copiii invata intr-un mediu care incurajeaza increderea, sensibilitatea, prietenia, respectul, spiritul de echipa, unindu-si fortele pentru realizarea unui spectacol.

Simona Alina Miu

Simona Alina Miu

Alina este  profesor de limba si literatura romana, limba franceza si filolog. A finalizat Universitatea din Bucuresti unde a absolvit un Master in Teoria Literaturii si Literatura Comparata si Facultatea de Litere, specializarea Romana-Franceza.

In cadrul Fabricii de Talente faciliteaza: Ateliere de lectura, Creatie literara, Limba franceza.

 

In meseria de profesor am invatat sa pun nevoile copilului mai presus de orice lucru. Respectul, increderea si prietenia sunt cele trei valori esentiale care ma ghideaza in coordonarea activitatilor pentru copii. Imaginatia si originalitatea sunt la ele acasa si sunt incurajate ori de cate ori ies la iveala.